- Spojuje japonskou tradici nožů s evropskou spolehlivostí.
- Vyrobeno z prvotřídní japonské a švédské oceli kalené na 58 - 61 HRC.
- Fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele se zužováním ze špičky.
- Naostřeno v úhlu 17 °C pro ideální rovnováhu mezi japonskou a evropskou ostrostí.
- Rukojeť z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo nebo kompozity.
- Šéfkuchařský nůž s čepelí o délce 20 cm.
- Masivní čepel se směrem ke špičce zužuje, vhodná pro sekání i krájení.
- Všestranný nůž pro širokou škálu činností v kuchyni.
- Jednovrstvá ocel o tvrdosti 59 HRC odolná proti korozi a zajišťující dlouhou životnost.
- Doporučuje se ruční mytí.
- Celková délka: 34 cm
- Délka čepele: 20 cm
- Hmotnost: 136 g