- Spojení japonské tradice a evropské spolehlivosti
- Nejlepší japonská a švédská ocel kalená na 58 - 61 HRC
- Výjimečný řez díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
- Naostření pod úhlem 17 °C zajišťující lepší řez než japonské a méně než evropské nože
- Rukojeť z prvotřídních moderních materiálů pro pohodlný úchop
- Samura MO-V nůž na steaky s délkou čepele 12 cm
- Vyvýšená špička pro maximální délku řezné hrany
- Tenká čepel pro snadné krájení hotového masa
- Čepel z oceli AUS-8 o tvrdosti 59 HRC odolná vůči korozi a vysokým teplotám
- Žádné zkrácení životnosti při častém používání
- Doporučuje se ruční mytí
- Celková délka: 25 cm
- Délka čepele: 12 cm
- Hmotnost: 91 g
- Návod na údržbu ke stažení: http://files.atranet.cz/samura.zip