- Spojují japonskou tradici nožů a evropskou spolehlivost.
- Vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli kalené na 58-61 HRC.
- Fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele se jemným zúžením.
- Naostřené v úhlu 17 °C, více než japonské nože, méně než evropské.
- Rukojeti z prvotřídních moderních materiálů (Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton, kompozity).
- Tradiční srbský šéfkuchařský nůž s výjimečným designem a vlastnostmi.
- Velmi ostrá čepel a vyvážená hmotnost pro pohodlné krájení, řezání a sekání.
- Unikátní masivní vzhled díky ručnímu kování.
- Čepel z uhlíkové oceli (doporučuje se ruční mytí a nenechávat ji mokrou).
- Celková délka: 30 cm.
- Délka čepele: 18 cm.
- Hmotnost: 524 g.
- Návody na údržbu ke stažení na zadané adrese.