- Samura nože: spojení japonské tradice a evropské kvality.
- Ocel nejvyšší jakosti: japonská a švédská, tvrdost 58-61 HRC.
- Vynikající řezný výkon díky japonsky tvarované čepeli a jemnému zúžení.
- Jedinečné ostření 17°C, vyšší než u japonských, ale nižší než u evropských nožů.
- Prvotřídní moderní materiály na rukojeti: Micarta, G10, stabilizované dřevo, měkký plast.
- Samura DAMASCUS 67: oblíbený evropský šéfkuchařský nůž.
- Masivní a dlouhá čepel (20,8 cm) s centrálním hrotem.
- Ideální pro krájení zeleniny, sekání bylinek, maso, drůbež, ryby.
- Minimalistický japonský design: nejkrásnější řada Samura.
- Ergonomicky tvarovaná oválná rukojeť.
- Doporučeno ruční mytí.
- Celková délka: 33 cm.
- Délka čepele: 20,8 cm.
- Hmotnost: 195 g.