- Kombinace japonské tradice a evropské spolehlivosti
- Nejlepší japonská a švédská ocel
- Tvrděná na 58 - 61 HRC
- Vynikající řezný výkon díky japonskému tvaru čepele se zúžením od špičky
- Naostřeno v úhlu 17 °C pro dokonalou ostrost
- Rukojeť z prvotřídních moderních materiálů (Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s měkkým povrchem, kraton, kompozity)
- 20 cm šéfkuchařský nůž z damaškové oceli
- Ideální na krájení zeleniny, masa, ryb a zelí
- Široká čepel pro efektivní krájení větších množství potravin
- Tvrdá ocel pro krájení i tvrdších potravin
- Kovové opěradlo rukojeti zabraňuje kontaktu rukou s potravinami
- Nedoporučuje se mýt v myčce
- Celková délka: 33,7 cm
- Délka čepele: 20 cm
- Hmotnost: 238 g
- Návod na údržbu ke stažení (odkaz)